Всичко за домашните любимци

Храна за кучета Royal Canin – Основни причини да я изберете

hrana royal canin

Храна за кучета Royal Canin играе ключова роля в поддържането на тяхното общо здраве и състояние. За грижливите стопани, които искат да осигурят на своите четириноги приятели най-доброто, изборът на правилната храна е от съществено значение. Едно от най-популярните и уважавани имена в света на кучешката храна е Royal Canin. С многогодишен опит и постоянни иновации, тази марка се е утвърдила като лидер в индустрията, предлагайки висококачествена храна, която отговаря на специфичните нужди на различни породи и възрасти кучета.

Всяка храна за кучета има оптималната форма, размер и консистенция, специфична за породата. Пет формули под марката Size Health and Nutrition на Royal Canin са налични всяка за определен размер на породата: гигантски, огромни, умерени, мънички и изключително малки породи.
Няколко специфични състава във ветеринарната гама от продукти на Royal Canin присъстват за лечение или избягване на определени медицински разстройства. Тези определени диети за кучета се предлагат от вашия ветеринарен лекар или можете също да ги поръчате онлайн от нашият зоомагазин.

Храна за кучета Royal Canin

Интелигентното решение за вашия домашен любимец може да бъде предизвикателство с разнообразието от марки храни за кучета, налични онлайн или на рафтовете на магазините в днешно време. Един производител винаги се откроява:  Royal Canin. Следователно това е водеща компания в храните за домашни любимци, считана от много хора за най-добрата в своята област.

В зависимост от възрастта, размера и цялостното здраве на кучето, всяка рецепта помага за поддържане на правилните хранителни вещества и тегло. Храната за кучета осигурява хранителни вещества в точните пропорции за всеки тип и порода, за да поддържа лъскава коса и укрепване на костите. В допълнение, формата и размерът на гранулите са съобразени с породата на кучето, като се вземат предвид неговите зъби, небце и навици на дъвчене. Поради това има изрично налични диапазони за управление на теглото, деликатен метаболизъм и кожни заболявания при кучета.

Причини да изберете храна за кучета Royal Canin

  Ето няколко причини да изберете мокра храна за кучета Royal Canin или суха храна за кучета Royal Canin:
 • Страхотна формула
 • Храната за кучета Royal Canin се състои от внимателно изработени формули, за да отговори на нуждите на специфичното здраве на кучето. В резултат на това количествата антиоксиданти, хранителни вещества, фибри, пребиотици и минерали в диетите варират до известна степен. Тези незначителни корекции оказват значително влияние върху здравето на вашия домашен любимец.
 • Най-прецизната компания за храни за домашни любимци в света, Royal Canin, се появява в сътрудничество с топ научни, ветеринарни и поведенчески специалисти. Поради това кучета от различни видове, размери и възраст могат да се насладят на мокра храна за кучета Royal Canin.
 • Препаратите преминават през процес на сушене, за да направят птичия протеин в ястията на Royal Canin по-богат на хранителни вещества.
  качество
 • Royal Canin използва изключително месо, считано за безопасно за консумация от кучета. Освен това неговите компоненти могат да бъдат достъпни за преглед.
 • Укрепва имунната система.
 • Развитието на вашето куче е от решаващо значение, тъй като е време на значителни преходи, открития и нови преживявания. Имунитетът на кученцето се развива през този жизненоважен етап. Миксът от антиоксиданти, включително витамин Е, помага главно за поддържане на естествената устойчивост на вашия домашен любимец.
 • Осигурява и отговаря на скромните енергийни нужди на кученцата от големи породи по време на тяхната дълга фаза на растеж.
 • Подпомага храносмилателната функция.
 • Висококачествен протеин (LIP) и функционални съставки (FOS) съдържат микроелементи за насърчаване на здравословно храносмилане. Следователно равновесието на чревните бактерии спомага за производството на висококачествени изпражнения.

  Как трябва да храним кучето?

  храна-за-кучета-royal-canin

  Напоследък затлъстяването на кучетата се превърна в сериозен проблем във ветеринарната област. Има връзка с различни здравословни проблеми при кучетата. Може да бъде предизвикателство да прецените колко храна да дадете и какво трябва да бъде правилното кучешко тегло.
  От колко храна се нуждае кучето може да зависи от различни обстоятелства, включително физическа активност, сезон, болест и др. Някои собственици на кучета стриктно следват препоръките за размерите на порциите кучешка храна, които може или не могат да бъдат точно това, от което се нуждае кучето. В такива случаи препоръчваме използването на мерителна лъжица.

  Много родители на домашни любимци неволно прехранват своите животни, така че воденето на кучето ви за чести прегледи (поне веднъж в годината) и обсъждането на размера на порциите с ветеринарния лекар е от съществено значение.
  Предизвикателство е да откриете кучешка храна, съобразена с уникалните хранителни изисквания на вашето куче, поради вариациите в продуктите. Можете да се доверите на Royal Canin за вашия домашен любимец, независимо от размера, породата, придирчивостта или основното медицинско състояние.

  Нещо повече, значителен процент от собствениците на кучета също са открили, че Royal Canin се представя повече от добре, абстрахирайки се от популярността и признателността на марката.
  Поръчайте онлайн или ни посетете на адрес: гр. София, бул. Александър Малинов № 51 – Метро Сити център.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *