lapichki.bg

ЗА НАС

Ние вярваме, че всяко животно заслужава най-доброто, и сме тук, за да ви помогнем да го осигурите.

Животните са повече от просто домашни любимци - те са част от вашето семейство, вашите спътници във всеки миг от живота ви.

wepik export 20230523212321MIVU

ЗооМагазин Лапички Lapichki.bg

Зоомагазин Лапички бе създаден, за да може да дадете нужната грижа за вашия домашен любимец. Знаем колко важно е тяхното здраве и комфорт затова събрахме нужното на едно място. Както и при хората, така и при любимците качествената храна сплотява и изгражда взаимна любов затова ние Ви предлагаме начин да покажете на вашият любимец колко ценен е.
При нас можете да заситите глада им с висококачествена храна, да ги облечете, както заслужават и да им осигурите пълноценна игра и защита.
Заповядайте в мечтания свят на вашия любимец и Ви гарантираме, че вашия любимец ще ви стисне ръката с благодарна лапичка.

Последвайте ни!

Нашият асортимент включва широка гама от продукти за домашни любимци – от храна и лакомства до аксесоари и играчки. Всичко, от което вашият котарак, куче, папагал или хамстер може да се нуждае, ще го намерите при нас. Нашите продукти са от най-високо качество, избрани с внимание към здравето и комфорта на вашите приятели.
Екипът на „Лапички“ се състои от истински любители на животните, готови да ви помогнат със съвети и препоръки относно подходящите продукти за вашите животни. Независимо дали става въпрос за подбор на правилната храна спрямо нуждите на вашия пухкав приятел или за съвети относно грижата и здравето му, ние сме тук, за да ви помогнем.

Бест селъри