Рекламации

Рекламации

Имате възможност да се откажете от покупката на продукта в рамките на 14 работни дни от датата на получаване. В случай на връщане, ние молим получените стоки да бъдат съхранявани по начин, който не нарушава тяхното качество и безопасност. Стоките трябва да бъдат върнати в първоначалния им вид, с оригиналната опаковка и съпътстващата документация. Ако тези условия не са изпълнени, компенсацията за всяко намаление на стойността на стоките ще бъде договорена преди прекратяването на договора.

Моля, имайте предвид, че правото на отказ не се прилага за:

Запечатани стоки, които са били отваряни след доставката и не могат да бъдат върнати поради здравословни и хигиенни причини.

Нетрайни стоки със специфични изисквания за съхранение, следователно хранителните продукти не могат да бъдат върнати от потребителя.

Ветеринарномедицински продукти.

Ако поръчката ви е доставена на адрес, тя трябва да бъде върната в основния ни склад. Вашата сума ще бъде обработена в рамките на 14 работни дни и ще ви бъде изпратена чрез банков превод.

Правото за отказ не важи за:

– запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето

– стоки, които подлежат на бързо разваляне, имат специален режим на съхранение. В този смисъл потребителите не могат да се откажат и да върнат хранителни продукти

– ветеринарномедицински продукти

Ако Вашата поръчка е изпратена на адрес, тя трябва да бъде върната в нашият централен склад. Сумата ще Ви бъде възстановена по банков път до 14 работни дни.

  Съгласен съм с условията за ползване на сайта

  Количка
  Вписване

  Нямате акаунт ?

  Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.
  Магазин
  0 Продукти Кошница
  Профил